2011. március 3., csütörtök

Out of Service

Sziasztok!

Sajnos a közeljövőben, idő hiányában nem tudunk több után gyártást vállalni, mert szeretnénk csak az újdonságokra koncentrálni.

Megértéseteket köszönjük,
Házidigi Csapat

Hi folks,

sorry, but we are out of service. Currently we have no time to re-produce more existing digipacks in the near future. Only new designs are coming.

Thanks for your understanding,
Hazidigi Team

3 megjegyzés:

Turóczy Zoltán írta...

Sziasztok. Én új vagyok, most látom először ezt az oldalt, és nem találok semmi elérhetőséget. Nem tudom hogy ment ezelőtt, és most mi lett a változás..de ezen az oldalon szereplő dvd-ket meg lehet vhogy szerezni? Nekem az ördög jobb és bal keze 1-2 dvd tetszett meg nagyon..előre is köszönöm a választ

Bluvega írta...

English:
Hello Hazidigi Team. I am just seeing this page after commenting on several items that I'd like to buy. Now I see that it may not be possible. I just want to say that I know almost every single version available on blu ray for just about any movie... steelbooks, digipacks, slipcovers... etc. In multiple countries. The work and examples I see on your page here is some of the BEST artwork and digipacks I have ever seen, anywhere! These type of digipacks are not available anywhere else in the world so if there is any way to obtain some of these, please let me know. I will pay!!

blumanvega@gmail.com

Hungarian:
lló Hazidigi Team. Én csak látni ezen az oldalon miután kommentálva több elem, hogy szeretnék vásárolni. Most már látom, hogy ez nem lehetséges. Csak azt akarom mondani, hogy tudom, hogy szinte minden egyes változata elérhető a blu ray épp olyan film ... steelbooks, digipacks, slipcovers ... stb több országban. A munka és példák látom az oldalon, itt van néhány, a legjobb grafikát, és digipacks, amit valaha láttam, bárhol! Ezek a típusú digipacks nem állnak sehol máshol a világon, így ha van bármilyen módon megszerezni néhány ilyen, kérem tudassa velem. Fogok fizetni!

blumanvega@gmail.com

Thanks!

Avalanche írta...

Sziasztok, még mindig nem vállaltok utángyártást? Engem egy Conan és egy Die Hard pack érdekeln. : )